Osmaniye’de siyaset arenası ısınırken, partileri için çalışan ve aday adaylığını düşünen bazı isimlerin saha çalışmalarına hız verdiği gözlemleniyor.
Bugünlerde millet ittifakı mensubu partilerden aday adaylığı açıklamaları ardı ardına gelirken Cumhur ittifakından Ak Parti ve MHP’de ise aday adalığını düşünen isimler saha çalışması yürüyor.
Cumhur ittifakında MHP’den milletvekilliği için ilk aday adalığını açıklayan isim, Mehmet Fatih Özdokur olurken AK Parti’de ise sessizlik var.
Ak Partili isimlerden saha çalışmalarına devam eden ve milletvekilliği aday adaylığını düşünen isimlere bakıldığında eski milletvekillerinden Durdu Mehmet Kastal’ın yanı sıra Ak Parti’nin gençlik kolları başkanlığı ve çeşitli kademelerinden görev almış, İl Genel Meclis Başkanlığı görevinde bulunmuş Avukat Mehmet Altun’un da adı aday adayları arasında geçiyor. Yine AK Parti’de saha çalışmalarına hız veren eski Ticaret Borsası Başkanlarından İmam Hüseyin Çelik’in de kısa süre sonra aday adalığını açıklaması bekleniyor.