Osmaniye'de İYİ Parti Milletvekili adayları, gazeteciler ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiği iftar programında tanıtıldı.

Milletvekili Adayları, Osmaniye ve Düziçi için bazı projelerini açıkladı.
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine bir aydan daha az bir süre kalmışken milletvekili adayları saha çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Adayları, parti teşkilatıyla beraber Düziçi ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Programa; İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, Düziçi İlçe Başkanı İbrahim Coşkun, Milletvekili Adayları sırasıyla; Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Mehmet Demir, Dr. Adem Kıdık ve Fatih Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Programda, İYİ Parti'nin seçim stratejisi ve vaatleri hakkında bilgi verildi ve gazetecilerin soruları yanıtlandı. Adaylar, seçmenlerin güvenini kazanmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ve Osmaniye'nin sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. İftar programına katılan gazeteciler ve yönetim kurulu üyeleri, adayların vizyonunu ve çalışma prensiplerini yakından tanıma fırsatı buldu. Programın verimli geçtiği ve katılımcıların memnuniyetiyle sonuçlandığı belirtildi.
İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığı