Osmaniye Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Kadirli ilçe Belediyesi İtfaiye personeline eğitim verdi. Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, AFAD ekiplerine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Osmaniye Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, her hangi bir doğal veya yapay afet durumunda müdahaleye hazır olmak, etkin müdahale ve müdahale kapasitesini arttırmak için Belediyeler ve arama kurtarma ekipleriyle ortak çalışmalarına devam ediyor. AFAD ekipleri son olarak, Kadirli Belediyesi İtfaiyesine 5 gün boyunca çeşitli konularda eğitim verdi. Eğitimlerde; arama kurtarma, halatla çıkma ve inme gibi faaliyetler hem teorik hem de uygulamalı olarak gösterildi.
AFAD personellerine verdikleri eğitimlerden dolayı teşekkür eden Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İtfaiye ekiplerinin her geçen gün daha fazla kendilerini geliştirdiğini ifade ederek; “Gösterdikleri büyük eforla göz dolduran ve bu doğrultuda eğitimlerini eksiksiz alan Ekiplerimizi kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.
Kadirli Belediyesi