Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde (OKÜ) Akademik becerilere giriş eğitimi gerçekleştirildi.
Eğitimde; Sağlık Bilimleri alanındaki öğrenciler için akademik becerilere giriş ve TÜBİTAK öğrenci projeleri hazırlama uygulamaları hakkında bilgiler verildi.
OKÜ Rektörlük Büyük Salonda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan eğitime; OKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Atik, Sağlık Bilimleri Alanındaki Öğrenciler için Akademik Becerilere Giriş ve TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Hazırlama Uygulamalı Eğitimi-2022 Etkinlik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burak Bircan, çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri ile OKÜ öğretim üyeleri katıldı.
Eğitim programının açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Alanındaki Öğrenciler için Akademik Becerilere Giriş ve TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Hazırlama Uygulamalı Eğitimi-2022 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burak Bircan, eğitimin amacının sağlık bilimleri alanında TÜBİTAK programlarına proje yazma ve yürütme süreçlerinin tüm aşamalarında katılımcıların yetkinliğini artırmak olduğunu belirterek, düzenlenen eğitime farklı üniversiteden çok sayıda kişinin katıldığını söyledi.
OKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Atik ise düzenlenen eğitim programlarının TÜBİTAK projesini hazırlayacak olan bilim insanlarına yol gösterici olduğunu belirterek, eğitim programının düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.
OKÜ