Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu tamamlandı.
OKÜ 15 Temmuz Şehitler Amfisindeki kapanış oturumunun başkanlığını Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun yaparken, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Parlak, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Bulut ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Nohutçu ise değerlendirmelerde bulundu.
Oturumun sonunda Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, katkıları dolayısıyla Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Parlak, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Bulut ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Nohutçu’ya plaket takdim etti.
Daha sonra 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumuna bildirileri ile katkıda bulunanlar ve foruma maddi anlamda destek olan sponsorlar için gala yemeği düzenlendi.
Gala yemeğinde, 22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu'na destekleri dolayısıyla Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’a Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Belediye Başkanı Kadir Kara’ya, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı adına OOSB Müdürü Musa Gönül’e, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, sponsorlar OSMAK Rulo Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı İsmihan Kobaner, Kadirli Park Orman Restaurant işletmecisi Buse Topalhan ve Seyirtepe Restaurant işletmecisi Süleyman Temel’e Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından plaket takdim edildi.
22. Uluslararası Kamu Yönetimi Forumu'nun son gününde ise konuk bilim insanlarına Kastabala Antik Kenti, Karatepe Kilim Kooperatifi ile Karatepe Aslantaş Milli Parkı ve Açık Hava Müzesi gezdirildi. OKÜ