Osmaniye merkez ve ilçeleri Bal Üreticileri Birliği yönetim kurulu üyeleri İsmet Topal’ın başkanlığında toplandı.
Birlik Başkanı İsmet Topal, yaptığı açıklamada, birliğin 2023 yılı Kasım ayı içerisinde kurulduğunu bugüne kadar emeği geçen, hizmet eden destek veren herkese teşekkür etti.
Arı Destekleme müracaatlarının yıl sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Topal, şunları kaydetti:
“Birliklere hiç olmayan veya mevcut birlikten istifa eden, ayrılmak isteyen arkadaşlarımız için, birliklere mutlaka üye olsunlar. Çünkü birliklere üye olanlarla olmayanlar desteklemeyi farklı almaktadırlar, onun için mutlaka birliklere üye olmalıdırlar. Biz yönetim olarak Bahçe ve Osmaniye il merkezinde arıcılarımızla bir araya geleceğiz. Birliğimize üye olmak isteyen arıcı arkadaşlarımızdan istenen evraklarını getirerek birliğimize üye olabilirler”
Başkan Topal, Bal Üreticileri Birliği olarak faaliyetlere devam edeceklerini kaydetti.
Arıcıların büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Topal, “Bizler büyük bir aileyiz, iyi ve kötü günlerinde ailelerimizi bugüne kadar, hiç bir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Üreten yüreklerin derdine hep birlikte çözüm üretmek için, çalışmayan değil de çalışan Bal Üreticileri Birliği olarak var gücümüzle çalışarak, arıcılarımızın yanında sahada olacağız, bütün problemleri birlikte çözeceğiz. Şahsım ve Osmaniye Bal Üreticiler Birliğimiz adına, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarıları diliyorum. Bizlere Birliğimizin kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi desteğini esirgemeyen hizmet eden, emeği geçen, herkese sonsuz teşekkür ediyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi