Osmaniye Sağlık İl Müdürü Dr.Ahmet Kara, 50 Yataklı Bahçe Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Kara, inşaat incelemesinin ardından Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret ederek hastane personellerini, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.
Ziyarette, Hizmet Başkanları Uzm.Dr.Ersin Peker, Dr.Ender Erikan, Başkan Yardımcıları Dr.Mustafa Yıldız , Dr.Hakan Güner Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Dr.Semih Demir ve Hastane Yönetimi eşlik etti.
Bahçe Devlet Hastanesi inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Sağlık İl Müdürü Dr.Ahmet Kara, 50 yataklı yeni Bahçe Devlet Hastanesi, nitelikli hasta odaları, ameliyathaneleri, özellikli birimleri, ağız ve diş sağlığına yönelik hizmet vereceğini belirtti.
Sağlıkta hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi için çalışıldığını ifade eden Kara, şunları kaydetti:
“Devlet hastanemiz tamamlandığında ilçemizde sağlık hizmet kalitemiz dahada artmış olacak. İçinde tuvalet ve banyosu bulunan, hasta mahremiyetini ve konforunu ön planda tutan hasta odalarının 14’ü çift kişilik, 17’si tek kişilik olacak. Özellikli birimlerden diyaliz ünitesi 10 yatak, palyatif servis 5 yatakla hizmet verecek. 11 poliklinikte hasta kabulü yapılacak. Hastanede tam teşekküllü 2 ameliyathane yer alacak. 15 müşahede yatağı ile hizmet verecek. Acil serviste 4 poliklinikte hasta kabulü yapılacak. Son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılacak. 2 doğum odasının planlandığı hastanede ayrıca 15 kişilik gebe sınıfı kurulacak. Ağız ve diş sağlığına yönelik 3 diş üniti hizmet verecek. Diyabet merkezinin kurulacağı hastanede, 5 yataklı evde sağlık birimi de olacak”
Kara, hastanenin en kısa sürede hizmete açılması için çalışıldığını sözlerine ekledi.

Haber Merkezi