Osmaniye’de jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 4 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Uyuşturucu ve Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, son 3 gün içerisinde Bahçe ve Kadirli ilçelerinde çeşitli adreslere operasyon düzenlendi.
Hassas burunlu narkotik detektör köpeklerle birlikte yapılan aramalarda, Kadirli ilçesinde 48,3 gram Kubar Esrar, Bahçe ilçesinde 16,24 gram toz esrar, 2.86 gram kubar esrar ve 160 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticaret ve Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasası Kanununa Muhalefet suçları kapsamında adli işlem başlatıldı.
Ekipler tarafından, Uyuşturucu ve Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; Bahçe ve Kadirli ilçelerinde 08.09.2023 ve 11.09.2023 tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda; Kadirli ilçesinde (48,3) gr Kubar Esrar, Bahçe ilçesinde (16,24) gr toz esrar, (2.86) gr kubar esrar, ve (160) kg kıyılmış tütün ele geçirilmiş olup, (4) şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticaret ve 4733 Sayılı Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasası Kanununa Muhalefet suçları kapsamında adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı