Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Turizmin dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden olduğunu belirtti.
Vali Yılmaz, Turizm haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ve Osmaniye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu kaydetti.
Turizmin ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, insanlar arasında dostluk duygularının gelişmesine yardımcı olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
“Turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olan ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için çalışmaktayız. Bu noktada ilimizin turizmde hak ettiği seviyeye gelebilmesi için kamu kurumlarımıza, esnafımıza ve tüm vatandaşlarımıza görevler düşmektedir. Tüm Osmaniyeli hemşerilerimin misafirlerimize gösterecekleri ilgi ve misafirperverlik ilimizin tanıtımına ve ekonomisine olumlu olarak yansıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde ve ilimizde turizm sektörünün gelişimine katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi dileğiyle, Turizm Haftası’nı kutluyor, kaleler şehri olan Osmaniye’mizi görmeyen herkesi Osmaniye’mizi görmeye davet ediyor, sizleri saygı ve sevgilerimle yürekten selamlıyorum.”
Haber Merkezi