Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜSEM) bünyesinde düzenlenen ‘’2023-2024 Dönemi Tenis Kursu’’ tamamlandı.
Eğitim koordinatörlüğünü OKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. İsmail Dehri’nin yaptığı kursun son gününde, çekişmeli geçen tenis müsabakaları gerçekleştirildi.
OKÜSEM bünyesinde düzenlenen 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin ilk tenis kursu, kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvayla tamamlandı.
Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifika almaya hak kazanırken, turnuvada dereceye giren katılımcılara ödül verildi.
Katılımcılar, sertifika ve ödüllerini Osmaniye Vali Yardımcısı Hakan Yavuz, Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Yeşilbaş, OKÜ BESYO Öğr. Gör. İsmail Dehri ve OKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Savaş Dündar’ın elinden aldı.
Tenis kursunun son gününe özel gerçekleştirilen tenis turnuvasının erkekler klasmanı final müsabakası, Vali Yardımcısı Hakan Yavuz ile Hakim Süleyman Kekli arasında oynandı. Yoğun rekabetin yaşandığı müsabakada, Süleyman Kekli gülen taraf olarak şampiyonluk ödülünü almaya hak kazandı.
Çekişmeli müsabakaların yaşandığı turnuvanın Betül Kekli ve Yasemin Genç arasında oynanan kadınlar kategorisi final müsabakasından galip ayrılan Betül Kekli, turnuvanın en başarılı kadın oyuncusu oldu.
Tenis kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler, sertifikaları ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmezken, çekişmeli tenis müsabakaları izleme fırsatı bulan izleyicilerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Haber Merkezi