Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Osmaniye Milletvekili Dr. Asu Kaya, dinlenmeden 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimi için çalışmalarına başladı.
Kaya, CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılçdaroğlu için seçim çalışmalarına Kadirli ilçesinden start verdi.
Millet ittifakı paydaşları ile 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimlerine yoğun tempoyla hazırlanacaklarını ifade eden CHP Milletvekili Dr.Asu Kaya, seçimin kazananının genel başkanları Kılıçdaroğlu olacağına inandığını söyledi.
28 Mayıs seçimine Kadirli ilçesinden başladığını bu süreçte vatandaşlarla istişareler yaparak Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini anlatacaklarını aktaran Kaya, “Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasıyla buruk bir sevinç yaşadık. 28 Mayıs 2023 günü yapılacak olan ikinci tur seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı olarak sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu gönderme azim ve kararlığımız daha da artmış durumdadır. Bunun için tüm ittifak partilerimizle birlikte koordineli ve etkili iki haftalık çalışma maratonuna başladık. Yılmak yok, pes etmek yok. Daha inançlı, daha istekli bir şekilde, ülkenin sigortası haline gelen genel başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapacağız” diye konuştu.
-ALLAH MAHÇUP ETMESİN
CHP Milletvekili Asu Kaya, milletvekilliği seçimlerinde kendisine güvenenlere teşekkür etti.
Ekip ruhu ile seçim süreci yürütüldüğünü dile getiren Kaya, “14 Mayıs 2023 28. Dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde bizlere inanan, bizlere güvenen bizimle omuz omuza yürüyen, yürekleri hak, hukuk ve adalet ateşiyle yanan saygı değer dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bana inanıp güvenenlere karşı ağır bir sorumluluk altına girdiğimin farkındayım. Allah mahcup etmesin. Seçim süreci içerisinde emeği geçen il ve ilçe örgütlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, parti emekçilerimize teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi