Hataylı restoran sahibi ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan CZN Burak, Osmaniye'deki bir afetzedeye yardım eli uzattı. Burak Özdemir, hasar gören evi yenileyerek afetzedeye yardımcı oldu.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçeleri olan ve Osmaniye dahil 11 ilde yıkıcı etkilere neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesine gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılan ve yardım faaliyetlerine katılan Hataylı Restoran sahibi ve Sosyal Medya Fenomeni “CZN Burak” olarak bilinen Burak Özdemir, Osmaniyeli afetzede vatandaşın hasar gören evini yeniledi.
Fenomen şef, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de yaşayan Fatma teyzenin hasar gören evini yeniledi.
Özdemir daha önce de Ronaldinho ve Messi'nin imzalı formalarını depremzedeler için açık artırmaya çıkararak gelirini ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bağışlamıştı. Evin yenilenme aşamasında tadilat ve temizlik işlerinde de bizzat yardımcı olan CZN Burak, evin son halini de “Fatma teyzemizin evini yeniledik torunları ile beraber temizliyoruz son halini yakında sizlerle paylaşacağız teşekkür ederiz” notuyla takipçileriyle paylaştı.
Haber Merkezi