Memur - Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Osmaniye Şubesi’nin ‘İl Divan Toplantısı’ yapıldı.
Toplantıya Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aydın’da katıldı.
Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aydın başkanlığında şube genişletilmiş Yönetim, Üniversite & İlçe Temsilcilikleri Yönetimleri ve Kadınlar Komisyonu 2024 yılının ilk İl Divan toplantısı Kadirli ilçesinde gerçekleştirdiler.
Öğretmenevinde düzenlenen ve yoğun bir katılımın olduğu İl Divan Toplantısının açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Kadirli Şube Başkanı Mustafa Demirci, toplantıya teşrif eden Genel Başkan Yardımcısı Abdulaziz Aydın ve diğer yöneticilere teşekkür ederek ilçede sendika olarak gelinen noktayı anlatıp birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Daha sonra söz alan Osmaniye Eğitim Bir Sen şube başkanı Mahmut Kahraman, Milli ve Manevi değerlere de değinerek geçmişten bugüne kadar gelinen noktaya işaret edip önemli kazanımların elde edildiğini ve yetkili sendika olarak bunda siz değerli yöneticilerimizin ve üyelerimizin büyük emekleri olduğunu belirtti.
Bugüne gelmemize vesile olan sizlersiniz diyen Kahraman, henüz daha işlerinin bitmediğini daha çok çalışarak yola devam edeceklerini söyledi.
Son sözü alan Genel başkan yardımcısı Abdulaziz Aydın’da divan toplantısında Eğitim gündemine ve sendikal çalışmalara dair önemli değerlendirmelerde bulundu.
Aydın, sendikal faaliyetleri olarak kuruldukları ilk günden bu yana çeşitli yasakların kaldırılması, sorunların çözümü, üyelerin özlük, sosyal ve mali haklarının iyileştirilmesi konularına varana kadar önemli mücadeleler verildiğini ve önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi.
Aydın, her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olduklarını, bu minvalde çalışıp mücadele etmeye devam edeceklerini kaydederek sendikacılığın kendi omuzlarına yüklediği sorumluluğu bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini dile getirdi.
Toplantı, soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Haber Merkezi