Osmaniye'nin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarını sürdüren İl Özel İdare Müdürlüğü, yenilenen asfalt üretim platformu ve kurulan beton santraliyle kentin altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, bu önemli altyapı yatırımlarını yerinde incelemek ve bilgi almak üzere ziyarette bulunarak detaylı bilgiler alarak çalışmalar yakından takip etti.
Gizlice, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, kentin ihtiyaçlarını karşılamak adına yapılan bu tür yatırımların önemine değindi.
Kentin altyapı ve hizmet ihtiyaçlarını karşılamak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Gizlice, bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Yenileme ve kapasite artışı sayesinde kentin ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkin bir şekilde karşılamanın amaçlandığını belirten Gizlice, “Bu tür yatırımlarımız devam edecek ve kente daha yaşanabilir bir çevre sunmak için çalışmalarımız sürecektir. Yenilenen asfalt üretim platformu ve kurulan beton santraliyle birlikte Osmaniye'nin altyapı kalitesinin artması ve yaşam standartlarının yükselmesini hedefliyoruz” dedi.
Gizlice, bu tür yatırımların kente katkı sağlamasıyla birlikte ilerleyen dönemlerde de benzeri projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.

Haber Merkezi