Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Şehit Halis Şişman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Türk Müziği koro konseri beğeni aldı.

Prof.Dr.Turan Güven kültür ve sanat merkezinde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosunun müzik dinletisi düzenlendi.
Halk Eğitim Merkezleri tarafından düzenlenen “Şarkılar bizi söyler, biz de şarkıları söyleriz” projesi kapsamında Türk Sanat Müziği korosu, koro şefi Hasan Hüseyin Topak nezaretinde muhteşem bir konsere imza attı.
Kamu kurumu, esnaf, emekli ve ev hanımlarından oluşan koro tarafından bir birinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede izleyiciler de yer yer şarkılara eşlik ederek tempo tuttular.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Remzi Beyoğlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek konser salonunu doldurarak kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara da teşekkür etti ve bu tarz etkinliklerin süreceğini söyledi.
Programa ilçe Kaymakamı Yakup Güney, Cumhuriyet başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, kurum müdürleri, stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Program sonunda unutulmaz bir gece yaşayan müzikseverler, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederek TSM Korosunu ayakta alkışladı.

Haber Merkezi