Osmaniye Devlet Hastanesinde görüntüleme hizmetlerinde görevli personellere eğitim semineri düzenlendi.
Hastane toplantı salonunda Başhekim Uzm.Dr.Mürsel Koçer Başkanlığında, Bakanlık talimatıyla düzenlenen seminerde, hastane görüntüleme hizmetleri çalışanlarına bilgi verildi.
Seminerde Bilgisayarlı Tomografi (BT), Manyetik Rezonans (MR), USG/Doppler, EKO, Tansiyon Holter, Ritim Holter, Anjiyografi (Koroner), Mamografi, Kemik Dansitometre, PET-CT/PET, Kolonoskopi, Gastroskopi, EEG, EMG, ESWL, ESWT, SPECT-CT, Gamma Kamera, Odiometre, Spirometre, Dental Tomografi öncelikli olarak sisteme tanımlanarak MHRS sistemi üzerinden iş ve işlemlerin nasıl devam edeceği konusunda görevli olan Sorumlular ve ilgili Personeller eğitim verildi.
Hastane Başhekimi Uzm.Dr.Mürsel Koçer, eğitim seminerlerine önem verildiğini ve bu eğitimlerin hastanede devam edeceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.
Hastanede en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde verilmesi için çalışıldığını ifade eden Koçer, bu anlamada çalışanların bir ekip ruhu ile çalışmalarının şart olduğuna dikkat çekti. Osmaniye Devlet Hastanesi