Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı Serkan Karayiğit, kentteki basın mensuplarıyla iftarda biraraya geldi.
Şükrü Baba Lokantasındaki programa CHP İl Başkanı Baha Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Av. Ahmet Salgut ile gazeteciler katıldı.
CHP Adayı Karayiğit, iftarın ardından yaptığı kısa açıklamada, iftar programlarına katılan basın mensuplarına teşekkür etti.
Osmaniye’nin derdi ile dertlenen herkesin baş tacı olduğunu ifade eden Karayiğit, seçim çalışmalarının başarılı bir şekilde, birlik beraberlik içerisinde devam ettiğini söyledi.
Osmaniye’nin değişime hazır olduğunu, vatandaşın hizmet beklediğini anlatan Karayiğit, “Yaklaşık 3 yıldır sokak sokak gezerek Osmaniye'nin sıkıntılarını sorunlarını tespit etme çabası içerisindeyim. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Siyaset umut ile yapılır ve kazanılır. Umudun olmadığı yerde hiçbir başarı kazanılamaz. Ben çalışmanın ve emeğin gücüne inandım. Milletimiz ile gönül bağı nasıl kurulur bunu herkese gösteriyoruz. Ekip olarak düne göre çok daha fazla inançlıyız ve motiveyiz. Günden güne çığ gibi büyüyecek Osmaniye ittifakımıza herkesi davet ediyorum. Herkes duysun ve hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte başaracak ve kazanacağız” ifadelerine yer verdi.
Karayiğit, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haber Merkezi