Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında, eğitim ve çalışma iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar tarafından imzalandı.
Rektörlük makamında düzenlenen protokol töreninde, iki kurum arasında mesleki eğitimlerin niteliğinin artırılması, öğretim üyesi, personel arasında karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulması, meslek elamanlarının mesleki ve akademik gelişimlerine katkı sunulması, hizmet modelleri alanlarında ortak çalışmaların ve projelerin yapılması planlandığı belirtildi.
Protokol kapsamında, iş birliği sağlanan alanlarda uzman kaynağı ve mekan desteği, lisansüstü eğitim-öğretim imkanları, düzenlenecek etkinliklere uygulama ve tanıtım desteği üniversite tarafından sağlanacak.
İş birliği protokolünün her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni eden üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘’Bu iş birliğinin, toplumun sosyal hizmetlere olan ihtiyacını daha etkin ve verimli bir şekilde karşılamak adına önemli olduğuna inanıyoruz." dedi.

Haber Merkezi