Osmaniye Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, kentte herhangi bir ittifakın içerisinde yer almadıklarını ve herhangi bir partiyi de desteklemediklerini belirtti.
Taşdemir, yaptığı açıklamada, partisinin bir çok ilçede belediye başkan adayları ve encümen adayları ile seçime girdiğini kaydetti.
Osmaniye merkezde de kendi, il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarıyla seçime girdiklerini anlatan Taşdelen, şunları kaydetti:
“Büyük Birlik Partililer ve Alperenler adaylarımızın olduğu yerlerde seçimi kazanmak için var gücüyle mücadele etmektedirler. Başta Kadirli, Toprakkale, Hasanbeyli ve Cevdetiye olmak üzere tüm ilçelerimizde seçimleri inşallah Büyük Birlik Partimizin kazanacağına inancımız tamdır. Düziçi ilçemizde Akp tarafından adayımıza itiraz edilmesi üzerine, seçime girememekteyiz. Osmaniye merkez ve bazı ilçelerimizde, içerisinde bulunduğumuz ittifak partileriyle yaptığımız istişareler sonucu ittifakın ruhuna uygun bir şekilde hareket edilmesi kararı alınmıştı ve bizlerin sonuna kadar uyduğumuz bu karara uyulmadığını gördük. Gelinen noktada ne yazık ki, verilen sözlerinde yerine getirilmediğini üzülerek müşaade ettik.
Adaylarımızın olmadığı ilçelerde, herhangi bir ittifakı ya da siyasi partiyi desteklememiz kesinlikle söz konusu değildir. Seçmenlerimiz kendi hür iradeleriyle vicdanlarının sesini dinleyerek bulundukları ilçeye en iyi hizmetleri edeceğini düşündükleri adaylara oy verecektir. Büyük Birlikçiler, nasıl davranacağını bilecek ferasete sahiptirler. Zaten aksi de düşünülemez”
Taşdelen, seçmenlere oy tercihini manipüle etmeye çalışan sirk cambazlarına itibar etmemeleri gerektiğini sözlerin ekledi.

Haber Merkezi