Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), 2024 Yılı Kalkınma Plan ve Programlarında Yer Alan Politika ve Hedeflere İlişkin toplantı gerçekleştirildi

5018 Sayılı Kamu Mali Kontrol Kanunu kapsamında OKÜ birimlerinin 2024 Yılı Kalkınma Plan ve Programlarında yer alan politika ve hedefler doğrultusunda kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve mali saydamlığı sağlamak üzere bilgilendirme ve brifing sunma toplantısı gerçekleştirildi.
OKÜ Genel Sekreterlik Makamınca hazırlanan toplantıyla 2024 yılı için belirlenen kalkınma planları ve programlarını kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımını sağlayarak, hesap verebilirlik ve mali saydamlığı güvence altına almayı amaçlıyor.
OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun başkanlığında gerçekleşen toplantıda Genel Sekreter Recep Şen, Genel Sekreter Yardımcısı F. Mehmet Gizlice, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İ. Savaş Dündar, Strateji Geliştirme Daire Başkan Vekili Ali Kormaz ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkan Vekili Neşe Akbulut da yer aldı.
Toplantıda Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Sekreterleri tarafından 2024 mali yılı için ilgili birimlerde akademik ve idari çalışanların birim hizmetine katkısı ve uyumu, birimdeki hizmet araç ve gereçlerin bakım onarım durumu, birim hizmet alanları ile ilgili bilgiler, birim bazında yapılması planlanan etkinlikler gibi hizmet yönünden sorun ve önerilerin yer aldığı brifingler sunuldu.

Haber Merkezi