Milli takım kıckboks antrenörü Kenan Karık’ın sporcuları, Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor bölge şampiyonasından başarıyla döndü.
Karık’ın sporcuları, Mersin’de 7-10 Şubat 2024 de oynanan müsabakalarda 4 altın 2 gümüş madalya kazanarak başarı elde etti.
Türkiye genelinde 52 ilden 380 erkek, 270 kadın toplam 650 sporcunun katılımıyla Mersinli Ahmet Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Kickboks Gençler Türkiye Şampiyonası açılış seremonisine, Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı da katıldı.
Osmaniye’yi ulusal ve uluslararası şampiyonalarda öğrencileri ile başarıyla temsil eden Kenan Karık, sporcularını tebrik etti.
Karık, “Mersin’de yapılan Türkiye Liseler arası Kick boks şampiyonasında da üstün bir performans gösteren 6 sporcumuz 4 altın ve 2 gümüş madalya ile döndüler. Çok mutluyuz. Osmaniye’mizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarı ile temsil etmeye, Türk bayrağını göndere çektirerek istiklal marşımızı söyletmeye devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi