Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Kaymakam Turgay İlhan ve eşi İlkay İlhan, ilçede kurulan çadırkentte düzenlenen iftar programına katıldı.
Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan ve Eşi İlkay İlhan, Çadır Kentte düzenlenen iftar programında, depremzede vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. İftar programına Çadır Kentin Genel Koordinatörü İlçe Tarım Müdürü Fevzi Soner Çerçi, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çakmakcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kara, kurum müdürleri ve amirleri katıldı.
Vatandaşlarla görüşerek hatırlarını ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Kaymakam İlhan, vatandaşların rahat edebilmeleri için gayret gösterdiklerini söyledi.
Kaymakam Turgay İlhan, "Bu mübarek Ramazan gününde bir araya geldik, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. 6 Şubatta çok büyük bir deprem yaşadık, Allah bir daha yaşatmasın. Acıları büyük, burada bu acıyı yaşayan hemşehrilerimiz var. Başta Düziçili hemşehrilerimiz olmak üzere depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımız için Allah'tan rahmet diliyorum."dedi.
İftar öncesinde Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından Kaymakam Turgay İlhan, depremzede vatandaşlarla sohbet etti.
Düziçi Kaymakamlığı