Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.
Rektör Uzun, ziyaret sırasında, üniversitenin güncel projeleri ve başarıları hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.
OKÜ’ye bugüne kadar desteğini esirgemeyen Bahçeli’ye teşekkür eden Uzun, “Yükseköğretim Kurulu koordinasyonunda yürütülen “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi” kapsamında üniversitemizin “Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri" alanında ihtisaslaşma sürecini en başından beri takip ederek bizi her alanda yüreklendiren ve desteklerini üniversitemizden eksik etmeyen Milletvekilimiz ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederiz. Üniversitemizin "Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri" alanında "ihtisas üniversitesi" olarak seçilmesi vesilesiyle düzenlenen bu onur verici belgeyi, kendilerine takdim etmenin gururu içindeyiz'' dedi.
Osmaniye Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Üniversiteye olan desteklerinin her alanda devam edeceğini belirterek Rektör Uzun’a teşekkür etti.

Haber Merkezi