Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikasının (Diyanet - Sen) Osmaniye Şubesi Başkanlığı için yapılan seçimde Mikail İğde başkan seçildi.
İğde, seçim sonunda birlik beraberlik mesajı vererek; “Artık hizmet zamanı” dedi.
Diyanet Sen Osmaniye Şubesinin 4. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongrede; Mikail İğde 65 oyla başkan seçildi.

Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı kongreye; Genel Başkan Yardımcıları Neslibey Özkan, Mehmet Yaman, Mersin, Gaziantep ve Kahramanmaraş Şube başkanları ile SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, Memur Sen Şube Başkanı Mahmut Kahraman ve Sağlık Sen Şube Başkanı Muhittin Çenet ile Sendika üyeleri katıldı.
640 üyeden 112’sinin oy kullandığı seçimde Mikail İğde 65 oyla başkan seçildi. diğer adaylardan Hüseyin Tepedelen'e 42 oy, mevcut başkan Adnan Yiğit'e ise 1 oy çıktı. İğde seçim sonunda yaptığı açıklamada; “640 üyesi bulunan Osmaniye Diyanet Sen’imizin 4.olağan kongresinde 3 adayın yarıştığı 112 delegenin 65 oyunu alarak en yakın rakibimize 23 oy fark atarak şube başkanı seçildik. Bu seçime katılan üyelerimizi, delegelerimizi yeni yönetimimizi tebrik ediyorum. Artık hizmet zamanı diyerek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.