Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yeni dönemin ilk belediye meclisi toplantısı belediye başkanı Mustafa İba başkanlığında yapıldı. Toplantıda komisyon ve görev dağılımı gerçekleştirildi.
İba, toplantıda yaptığı açıklamada, 31 Mart Yerel seçimlerinde halkın verdiği yetki ile seçilen belediye meclis üyelerinin ilk toplantısının yapıldığını belirtti.
Mesai gözetmeksizin çalışacaklarını ifade eden İba, “Milletimizin emrinde ve hizmetinde olacağız. Belediye Meclisimize yeni seçilen arkadaşlarımızın yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, hemşerilerimizin ve ilçemizin yararına olan hizmetlere vesile olmalarını diliyorum. İlçemizin daha yaşanabilir bir ilçe olması adına elimizden geldiğince görev süremiz boyunca hizmet etmeye çalışacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.
Konuşmadan sonra Düziçi Belediyesi komisyon ve göre dağılımı şu şekilde oluştu:
Meclis katibi: Abdullah Koska, Bekir Şarlı, Meclis Başkan Vekilleri: Mehmet Alaca, Bülent Durmaz, Daimi encümen: Caner Çanyak, Mehmet Çam, Denetim komisyonu: Cengiz Şem
Yusuf Demirel, Ulvi Anıt, Bülent Durmaz, Musa Mehmet Güzel, İmar komisyonu: Mehmet Koç
Kemal Yeşil, Ökkeş Emirler, Dursun Demir, Mehmet Ali Çıplak, Plan Bütçe Komisyonu: Mehmet Çam, Musa Güneş, Caner Çanyak, Ulvi Anıt, Mehmet Keskin

Haber Merkezi