Osmaniye Cebeli Bereket Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği’nin ilk olağan kongresinde başkanlığa mevcut Başkan Tarık Sesli seçildi.
Dernek binasında tek liste halinde gerçekleşen kongrede, birlik beraberlik mesajı verildi.
Kongrede konuşan Başkan Sesli, halka daha iyi hizmet sunmak adına birlikte hareket edeceklerini belirterek kendisini göreve layık gören muhtar arkadaşlarına teşekkür etti.
Muhtarların iletişim açısından önemli bir görevi ifa ettiğini ifade eden Sesli, şunları kaydetti:
“Bizler siyasi partilerin dışında mahalle ve köy halkı tarafından ismen seçiliriz. Bu nedenle, insanların güvenini kazanmış, çalışkan, adil, hukukun üstünlüğüne inanmış kişiler olmak zorundayız. Halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildiren insanlar olarak her zaman vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışıyoruz. Elbette bizim de belli başlı sorunlarımız var. Bu sorunların çözümü noktasında da yoğun bir şekilde çabalıyoruz. İlerleyen süreçte çalışmalarımız sayesinde, yerel idareciler ve devlet büyüklerin ortak mutabakatıyla bu sorunların çözüleceğine inanıyorum. Yaşadığımız kentte mahallelerin sosyal ve kültürel refahını artırmak, muhtarlar arasında kaybolmaya başlayan dayanışma, birlik ve beraberliği yeniden güçlü temeller üzerine kurmak amacıyla yola çıktık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah " dedi.
Tarık Sesli başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Hüsne Çapar, Şaban Şal, İsa Kama, Ali Delice, Derya Yıldız, Serdar Keskiner, Metin Ataş, Mehmet Doğan, Ökkeş Çardak ve Eyüp Kurt

Haber Merkezi