Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından üç etap halinde düzenlenen OKÜ Çocuk Spor Yaz Kampının ikinci etabı başarıyla tamamlandı.
OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen Çocuk Spor Yaz Kampında basketbol, yüzme, eğitsel oyunlar, temel müzik eğitimi ve blok flüt, çocuk yogası, İngilizce ve resim alanında gerçekleştirildi.
7-9 ve 10-12 yaşlarında kursiyerlerin katıldığı kampın ikinci etabında kursiyerler tarafından hazırlanan müzik dinletisi sunuldu. Kursiyerler aileleri tarafından coşkuyla alkışlandı. Kursiyerler daha sonra üniversite tarafından hazırlanan parkurda gösteri sunarken kendileri tarafından yapılan resimleri sergiledi.
Kursiyerlere OKÜ Çocuk Spor Yaz Kampına katılımlarından dolayı hazırlanan sertifikaları üniversite Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından verildi.
Rektör Uzun, “Yaz kampımız sürecinde çocuklarımızın heyecanı ve gayreti, eğitmenlerimizin ve ailelerin desteğiyle harika bir deneyim yaşandığını düşünüyorum. Eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu bu kurslar sayesinde çocuklarımızın gelişimine en önemli katkıyı hiç şüphesiz aileler sağladı, ailelerimize teşekkür ediyorum. Onların merakını ve öğrenme isteğini desteklediğiniz için minnettarız. Umarız gelecekte de bu ve buna benzer daha pek çok eğitici etkinliğe üniversitemiz ev sahipliği yapacaktır” diye konuştu. OKÜ