Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr.Turgay Uzun, Rehber Öğretmenlerle bir araya geldi.
Kent genelinde ortaöğretim (lise) düzeyinde eğitim veren kurumlarında görev yapan rehber öğretmenler için üniversite tarafından hazırlanan ve genel tanıtımını içeren tanıtım programı, Rektörlük Büyük Salonda düzenlendi.
Tanıtım programı kapsamında düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Coşkun Özalp ve Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Sportif Tesisler ve Faaliyetlerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Servet Reyhan, fakülte dekanları, müdürlerimiz ile çok sayıda rehber öğretmen katıldı.
OKÜ tanıtım filmlerinin gösterildiği tanıtım programında Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversiteyi anlattı.
OKÜ’nün bölgede önemli bir yere sahip olduğundan bahseden Rektör Uzun, “Üniversitemizin tanıtım faaliyetlerine ağırlık veriyoruz. Rehber öğretmenlerimiz ile bir arada olmak, üniversitemizi tanıtma noktasında acaba neler yapabiliriz diyerek bunları konuşmak için bir araya geldik. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, bölgesinde önemli bir yere sahip ve giderek de gelişen bir üniversite. Her geçen gün de daha iyiye gidiyoruz. Deprem bölgesinde en iyi durumda olan üniversitelerin başında geliyoruz. Kampüsümüzde ciddi bir hasar bulunmuyor. Ufak tefek hasarlar var onları da hızlı bir biçimde gidermek için gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki dönemde eğitim öğretim faaliyetinde herhangi bir fiziksel problemimiz olmayacak” dedi.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin tercih noktasında daha üst noktalarda yer alması için öğretmenlerin desteğini isteyen üniversite Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Her geçen gün yeni programlar açıyoruz. Osmaniye’de yaşayan genç arkadaşlarımıza da önemli seçenekler sunduğumuzu düşünüyorum. Türkiye’nin her yerinde, her ilimizde en az bir üniversite var” diye konuştu. OKÜ