Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, depremlerde hasar gören Meslek Yüksekokulu (MYO) binasının tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.
Eğitim-öğretim faaliyetlerine çevrimiçi devam eden ve bünyesinde 13 önlisans programını bulunduran Osmaniye Meslek Yüksekokulunun tadilat ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, MYO binasına yönelik yürütülen tadilat çalışmalarını inceledi. Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını yerinden inceleyerek çalışmaların güncel durumu hakkında detaylı bilgi alan Uzun’u, MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Bülbül ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Vekili Mehmet Fahrettin Bilgiç karşıladı.
OKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda, yüz yüze eğitime-öğretim faaliyetlerine tekrardan geçilmesi planlandığı belirtildi.
Osmaniye Meslek Yüksekokulu ve yürütülen tadilat çalışmaları hakkında görüşlerini belirten Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘’Ekonomik ve sosyal kalkınmaya nitelikli insan gücüyle katkı sağlayan Meslek Yüksekokulumuz, bünyesinde bulundurduğu önlisans programlarıyla nitelikli uzmanlar yetiştirmektedir. Tadilat çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerini tekrardan sürdürmeyi planlıyoruz’’ dedi.

Haber Merkezi