Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğüne getirildi.
OKÜ’den yapılan açıklamada; gerçekleştirilen projelerin ve sektöre yönelik üretilen bilgilerin tek bir noktadan profesyonel bir anlayışla sektöre sunulması amacıyla bu birimin oluşturulduğu bildirildi.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi bünyesinde Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü kuruldu. Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi Sorumluluğuna Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan’ın getirildiğinin açıklandı.
Konuyla ilgili olarak OKÜ’den yapılan açıklamada; Üniversitemizin misyonu, vizyonu, temel değerleri ve politikaları doğrultusunda, araştırma alanındaki yetenek, beceri ve kabiliyetlerinin uyum içinde gerçekleştirilmesi, üniversitemizde gerçekleştirilen projelerin ve sektöre yönelik üretilen bilgilerin tek bir noktadan profesyonel bir anlayışla sektöre sunulması ve sektörün ihtiyaçlarını analiz ederek üniversiteye, üniversitede üretilen bilginin sektöre aktarılması amacı ile Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü Kurulmuştur.
Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi Sorumluluğuna Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan görevlendirilmiş bulunmaktadır” ifadeleri kullanıldı.
OKÜ