Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne (OKÜ) eğitim amaçlı araç hibe edildi.
OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Ford ailesine eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi
Ford Otomotiv A.Ş. tarafından OKÜ’ye, eğitim ve uygulamalarda kullanılmak üzere Ford Tourneo Courier araç hediye edildi.
Anahtar teslimine OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Ford adına Ford Eğitim ve Gelişim Akademi Müdürü Efkan Güçvardar, Ford Satış sonrası Bölge Müdürü Hüseyin Ballı, Ovalı Satış ve Mali İşler Koordinatör Müdürü Mustafa Saçar, Ovalı Satış Sonrası Hizmetler Koordinatör Müdürü M. Serhat Dal, Ovalı İskenderun Servis Müdürü Murat Elmas ve Ovalı İskenderun Satış Müdürü Ufuk Vanlı katıldı.
Hibe araç desteği için üniversite kampüsünde gerçekleşen anahtar teslimi öncesinde konuklarını Rektörlük makamında ağırlayan üniversite Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Ford ailesine eğitime verdikleri katkıdan dolayı üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Araç hibesi ile başlayan bu birlikteliğin ileriye taşınması noktasında farklı çalışmalar ile iş birliğimizin devam edeceğini düşünüyorum. Üniversitemizde mevcutta yer alan ve açılması planlanan yeni bölümlerin öğrencileri ve mezunlarının, Ford ailesi içerisinde yer almasını sağlayacak adımları birlikte atabilecek olmak bizlere mutluluk veriyor. Hibe edilen aracın, üniversitemizin elektrikli araçlar ile ilgili yaptığı çalışmalara önemli faydası olacaktır. Ben özellikle araç hibesi ile ilgili süreci yürüten ve sonuçlanmasını sağlayan Ovalı İskenderun Servis Müdürü Murat Elmas’a ve Üniversitemiz Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan’a teşekkür ediyorum.” dedi.
Rektörlük makamında gerçekleşen konuşmaların ardından, Ford Otosan tarafından eğitim amacıyla hibe edilen Ford Tourneo Courier marka aracın anahtarı Ford Otosan Eğitim ve Gelişim Akademi Müdürü Efkan Güçvardar tarafından, Rektör Prof. Dr. Uzun’a takdim edildi.
OKÜ