Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cevdetiye'deki İl Özel İdaresine ait Özidaş Beton Santrali'nde incelemelerde bulundu.
Vali Yılmaz’ın ziyaretinde Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da yer aldı.
Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Beton Santralimiz bugün itibariyle çalışmaya başladı. Bundan sonra beton ihtiyacımızın karşılanmasında büyük bir kolaylık, büyük bir imkâna kavuşmuş olduk. Bunun sağlanmasında emeği olan Vali Yardımcımıza, İl Özel İdaremize, kurulumunu sağlayan Abdullah Beye çok teşekkür ediyorum. İl Özel İdaremiz bundan sonraki çalışmalarında, beton santralimizin kurulmuş olması nedeniyle, çok daha etkili, çok daha rahat, yollarımızın yapılmasını, beton ihtiyacımızın karşılanmasını sağlamış olacağız. Biliyoruz ki 6 Şubat depreminden sonra beton sağlamakta, tedarik etmekte çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Çünkü beton üretimi çok sınırlı, çok ihtiyaç vardı. Biz bu ihtiyacı çok hissettik, zorluğunu yaşadık ve beton santrali kurulmasına karar verdik ve bugün de hamdolsun beton santralimizi kurduk. Beton santralimizi, Osmaniyeli hemşerilerimizin hizmetine sunmaktan son derece mutluyuz. Bir kez daha emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Osmaniye’mize güzel hizmetlere vesile olacağından dolayı duyduğum mutluluğu bir kez daha ifade ediyorum. Osmaniye’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, en güzel hizmetler olarak döneceğine inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi