Osmaniye’de Müzsan Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu tarafından “Asrın felaketi kültür ve sanat etkinlikleri projesi” kapsamında halk konseri programı düzenlendi.
Cebelibereket Kültür Merkezi Salonu’ndaki konsere Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun ve sanatseverler katıldı.
Seyircilerin tezahüratları altında Ahmet Onurlu ve Ozan Maranlı’nın sahne aldığı program, saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı.
MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu, Osmaniye'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirttiği konuşmasında seyircileri selamladı.
Ardından halk konserinde Osmaniyeli yerel sanatçılar ile Müzsan Şanlıurfa Sıra Gecesi Sanatçıları birbirinden güzel eserler seslendirerek seyircilere coşku dolu anlar yaşattı. Programda Osmaniyeli şu sanatçılar yer aldı: Osmaniye Müzsan Konser Ekibi 1
Gitar Vokal: Mehmet Emre Avşar, Gitar Geri Vokal: Gökhan Yücesoy, Bağlama: Hakan İnce, Basgitar: Çağrı Gökalp Özcan, Davul: Mehmet Can Yavuz, Osmaniye Müzsan Konser Ekibi 2, Gitar Vokal: Taha Batikan Var, Basgitar: Hüseyin Sarpkaya, Bağlama: İbrahim Karagülle, Davul: Hakan Köksal, Darbuka Ritim: Mehmet Kütük
Program, hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber Merkezi