Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret ederek, şehit kabirlerine karanfil bıraktı.
Şehitlik ziyaretinde Vali Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Dr. Asu Kaya, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Müftüsü Ali Çakmak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler yer aldı.
Şehit kabirlerini ziyaret öncesinde Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak Şehitler için dua etti. Yapılan duanın ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek, karanfil bıraktılar.
Ziyaret sırasında şehitlerin yakınları ile bayramlaşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Şehitlerimizin mekânları cennet olsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize ve vefat etmiş Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Şehitlik ziyaretinin ardından depremde vefat eden vatandaşların mezarlarını ziyaret ettiler.
Ziyarette Kur'an-ı Kerim okundu daha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua etti. Yapılan duanın ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları vatandaşlarımızın kabirlerini ziyaret ederek mezarlara karanfil bıraktılar.

Haber Merkezi