Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalar, hasta yakınları ve hastane personelinin bayramlarını kutladılar.
Ziyarette Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Müftüsü Ali Çakmak da yer aldı.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer ve hastane personeli tarafından karşılanan Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi daha sonra tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.
Tedavi gören vatandaşlarımızın hatırlarını sorarak geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi, hasta yakınları ile de bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladılar.
Hastalar ve yakınları, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi ve protokol mensuplarına nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.
Ziyaretinin sonunda Hastane personeli ile de bayramlaşarak çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bayram boyunca hizmetlerini aralıksız sürdüren sağlık personelimize teşekkür etti.

Haber Merkezi