Türk Diyanet Vakıf- Sen Genel Başkan yardımcıları Hilmi Şanlı ve Nadir Baylar Osmaniye'ye gelerek bir dizi ziyarette bulundular.
İlk olarak Osmaniye İl Müftülüğünü ziyaret eden Şanlı ve Baylar, burada sendika üyeleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.
Osmaniye Şube Başkanı Mustafa Altun'dan bilgiler alan Genel Başkan Yardımcıları Şanlı ve Baylar, Osmaniye ziyareti kapsamında Düziçi, Kadirli ve Sumbas ilçe müftülüklerine de ziyaret gerçekleştirdiler.
Genel Başkan Yardımcılarına yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Osmaniye Şube Başkanı Altun;" Ziyaretlerimizde, şube yönetiminde birlikte yürüdüğümüz Mustafa Toprak, İsrafil Yıldırım, Nureddin Gişioğlu, Adem Gürlek, Merkez ilçe Temsilcimiz Kenan Öztürk, İl Müftülüğü işyeri temsilcimiz Ahmet İstek, Gençlik Kolları Temsilcimiz Ahmet Poyraz, Kadirli İlçe temsilcimiz Ramazan Kuşçu, Sumbas İlçe Temsilcimiz Muhammed Bilici, Düziçi İlçe temsilcimiz Malik Çapar'a teşekkür ediyorum. Genel başkan yardımcılarına yapmış oldukları ziyaretleri için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi