Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik Uyuşturucu ile Mücadelede Bilinçlendirme ve Farkındalık seminerler düzenlendi.

Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Osmaniye Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen seminerde, katılımcılara önemli bilgiler verildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, seminerlerde yaklaşık 1500 öğrenci ve 1000 öğrenci velisine ulaşılmasının hedeflendiği bildirildi.

Seminerlerin 4 lise ve 4 ortaokul olmak üzere 8 okulda verildiğinin kaydedildiği açıklamada, “Öğretmen ve velilerimize yönelik Uyuşturucu ile Mücadelede Bilinçlendirme ve Farkındalık konulu bilgilendirici seminerler verildi. Ekiplerimiz, ilçede Mehmet Nuri Arıoğlu Ortaokulu , Şehit İbrahim Aşkın Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Şehit Mehmet Acar İmam Hatip Ortaokulu ile Kadirli Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi, Osman Gazi Anadolu Lisesi ve 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Siber Suçlar ve Teknoloji Bağımlılığı semineri vermiştir” denildi.
Açıklamada, Suç ve Suçlarla mücadele kapsamında velilere ve çocuklara yönelik bilgilendirme çalışmaların devam edeceği belirtildi.