Osmaniye Diyanet Sen Şube Başkanı Mikail İğde, Genel Başkan Ali Yıldız'ın liderliğinde tüm şube, il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte yoğun bir çaba sarf ederek önümüzdeki Mayıs ayına kadar 100 bin üye hedefine ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.
Diyanet Sen Osmaniye Şubesi'nin mevcut üye sayısının 648 olduğunu ifade eden İğde, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarına teşekkürlerini iletti.
Şube Başkanı Mikail İğde, yapılan çalışmaların sonuçlarını görmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, üye sayısının hızla arttığını ve 100 bin üye hedefine doğru ilerlediklerini vurguladı.
İğde, Genel Başkan Ali Yıldız'ın önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçenlere şükranlarını sunarken, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarına da teşekkürlerini iletti. İğde, bu başarının ekip çalışması ve özverili gayretlerle gerçekleştirildiğini belirterek, Diyanet Sen Osmaniye Şubesi olarak daha da güçlenerek üye sayısını artırmak için kararlı bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.
Diyanet Sen Osmaniye Şubesi'nin 100 bin üye hedefine ulaşma çabaları, Genel Başkan Ali Yıldız'ın liderliğinde tüm Türkiye genelindeki şube, il ve ilçe teşkilatlarının ortak hedefidir. Üye sayısının artmasıyla birlikte Diyanet Sen'in gücünün ve etkinliğinin daha da yükselmesi hedeflenmektedir.
Şube Başkanı İğde, “Diyanet Sen Osmaniye Şubesi, toplumun dini ve sosyal konularına duyarlılık göstererek, üyelerinin haklarını koruma ve geliştirme amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Daha fazla üyenin katılımıyla güçlü bir temsil sağlayarak, üyelerinin sesini daha etkin bir şekilde duyurmayı hedeflemektedir” diye konuştu. Diyanet-Sen Şubesi