Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Önal, Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç ve parti yöneticileri, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.
CGC Ali Türkmen salonunda gerçekleşen ziyarette, 31 Mart yerel seçim çalışmalarıyla görüş alışverişinde bulunuldu.
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve CGC Başkanı Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi Teşkilatına çalışmalarında başarı diledi.
Kentte siyasilerin pankart yarışına girdiğini, yerel basını seçim sürecinde yok saydığını ifade eden Cihangir, “Kentte 5 yıl boyunca siyasilerin haberlerini yapan, toplantılarına giderek kahrını çeken yerel basına karşı siyasilerin pankart yarışına giderek yerel basına destek vermemeleri anlaşılır gibi değildir. Durum böyle olunca siyasiler, seçim bittikten sonra da açıklamalarını bez afişlere asarak, temeli kökeni ne olduğu belli olmayan kısacası kentimizden olmayan sosyal medya mecralarına mı yapacaklar? Siyasilerin çoğu bunun ne kadar yanlış bir yol olduğunu seçim bittikten sonra anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Afişlerin bir rüzgarlık ömrü var ama bunu siyasilere anlatamıyoruz” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Önal, insanların alternatif arayışında olduğunu belirtti.
Osmaniye’de seçim çalışmalarının başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Önal, bu anlamada basının desteğinin önemli olduğunu kaydetti.
Saadet Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç da seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Halkın teveccühünden memnun olduğunu ifade eden Kılıç, kenti yönetecek kaliteli ve işbilen kadroların Saadet Partisi’nde mevcut olduğunu anlattı.
Osmaniye’de Milli Görüş Belediyeciliğini hakim kılmak için yola çıktıklarını vurgulayan Kılıç, “Tek tip siyaseti hakim kılmak için çaba var. Kentimizde de bu durum maalesef böyle. Bize dayatılanlarla gittiğimiz için bu durumdayız. Milli Görüş Belediyecilik çalmayan çaldırmayan, yemeyen yedirmeyen belediyeciliğidir. Amaç ve gayemiz ülkemiz ve kentimizdir. Aynı şehirde yaşıyoruz. Asıl büyük problemlerle uğraşmamız gerekirken başka işlerle uğraşıyoruz. Bizim niyetimiz davamız halkımıza hizmettir. Bizim davamız insanların hayırlısı, insanlara hizmet eden davadır” ifadelerini kullandı.

CGC Basın