Osmaniye Devlet Hastanesi Yönetimi, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılar Haftası" kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Hastane yetkilileri, ayakta ve yatarak tedavi alan yaşlı hastaları ziyaret ederek onların yanında olmanın önemine vurgu yaptı.
Başhekim Uzm. Dr. Mürsel Koçer önderliğinde gerçekleşen ziyarette, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Derya Tülüce, Gerontoloji Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sümeyra Mihrap İlter, Dr. Öğretim Üyesi Öznur İspir Demir, Öğr. Gör. Nisa Yıldız ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü öğrencileri de yer aldı. Ayrıca, hastanenin 4-6 yaş arası çocukları da etkinliğe renk kattı.
Başhekim Mürsel Koçer, ziyaret sırasında tüm yaşlıların Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak, onların yaşamlarının her aşamasında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmelerini temenni etti.
Etkinlikte, yaşlıların toplumda önemli bir yere sahip olduğu vurgulanarak, onların değerli yaşamlarına saygı duyulması gerektiği üzerinde duruldu.
Bu anlamlı etkinlik, yaşlıların hayatlarına dokunmanın ve onların yanlarında olduğunu hissettirmenin önemini bir kez daha gösterdi. Yaşlılar Haftası kutlamaları, Osmaniye'de birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirerek, toplumun her kesiminin bir arada olma ve birbirine destek olma çabasını yansıttı.

Haber Merkezi