OKÜ Üniversite-Sanayi İş Birliği Koordinatörlüğü tarafından Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
Sanayi-Akademik proje destekleri bilgilendirme etkinliklerinin ilki 22.12.2022 tarihinde Osmaniye Meslek Yüksekokulu’nda ikincisi ise 28.12.2022 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.
Osmaniye Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndaki bilgilendirme etkinliğine iş dünyasından temsilciler, üniversite akademik personeli ve öğrenciler katılım sağladı.
Üniversite Fen Bilimleri Enstitü Müdürü ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe ile koordinatörlükte görevli Dr. Öğr. Üyesi Hacer İçen ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ordu tarafından yürütülen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndaki bilgilendirme etkinliğinde, açılış konuşmasını Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Atik yaptı. TÜBİTAK, KOSGEB ve DOĞAKA tarafından desteklenen proje türlerinin akademik personel ve öğrencilere tanıtıldığı etkinlikte, KOSGEB Kobi Uzmanı Mustafa Kurt ve DOĞAKA Uzmanı Hayri Yılmaz ise girişimcilik ve destek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Bilgilendirme etkinliklerinde Üniversite-Sanayi İş Birliği Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe üniversite-sanayi iş birliğinin önemini vurguladı.
OKÜ