Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Uğur Mertoğlu, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.
Öğrencilerle bir süre sohbet ederek hatırlarını soran Vali Yılmaz, öğrencilerin derslerde başarılı olduğunu ve okulu sevdiklerini görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
Daha sonra İngilizce dersinin yapıldığı bir sınıfı da ziyaret eden Vali Yılmaz, "Dünyanın en güzel dillerinden biri Türkçe. Dünyada da en çok konuşulan beşinci dil. Ama kendi geleceğimiz açısından İngilizceye de ihtiyacımız var, öğrenmemiz hayatımızda çok kolaylıklar sağlayacak" diye konuştu.
Vali Yılmaz ziyaretinin sonunda, öğrencilerle bir arada olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bizim öğrencilerimiz çok zeki maşallah. Sizleri tebrik ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretinin devamında okulun öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Okul Müdürü ve Okulun öğretmenlerini tebrik ederek, "Okul ziyaretlerimizi elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Her şeyin yerli yerinde olduğunu görmek hakikaten mutlu ediyor. Hepimiz yetiştirdiğimiz çocuklarda pay sahibiyiz, başta aileler olmak üzere" dedi.
Öğretmenlik mesleğinin sevgi mesleği olduğunu belirten Vali Yılmaz, "Sizin işiniz sevmeden olmaz, sevginizi katmadan başarı olmaz, o çocuklara bakarken içiniz gülmüyorsa olmaz. Milli manevi değerlerimizi, dünyanın gidişatını okuyacak nitelikte çocuklarımızı yetiştirmeliyiz. Zihin olarak sağlam, karakter sahibi olacak şekilde yetiştirmeliyiz. Amacımız sadece sınavlar değil" dedi.
Vali Yılmaz, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

Haber Merkezi