Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Karacaören Rölyef ve Ahşap Ürünler el sanatları kursu 2022- 2023 eğitim-öğretim yılı sezon sonu sergisi açıldı.
Yarbaşı Beldesi Karacaören Mahallesindeki Rölyef ve Ahşap El Sanatları kursunun sezon sonu açılış kurdelesi, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, Düziçi Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doruk, Düziçi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şeker, CHP Düziçi İlçe Başkanı Musa Kahya tarafından kesildi.
El Sanatları kurs hocası Fatma Eyi Kök, yaptığı açıklamada, el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin 4 gün açık kalacağını belirtti.
Yaz boyunca dolu dolu bir kurs süreci yaşandığını anlatan Kök, “2022- 2023 eğitim-öğretim yılında üçüncüsünü düzenlediğimiz ‘Rölyef ve Ahşap ürünler’ yılsonu sergimizi açtık. Yaz boyunca dolu dolu bir kurs programımız oldu. Değerli kursiyerlerimiz ile sezon boyunca çok güzel ürünler ürettik. Sergimiz 4 gün boyunca devam edecek. Bir kez daha kursumuzda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı sergimizi gelip gezmeye, ürünlerimizi görmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi