Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, İl Başkanı Seydi Gülsoy ile yapımı tamamlanan Yeni Devlet Hastanesinde incelemede bulundu.

Gülsoy ve Kaya, ziyarette Başhekim Vekili Dr.Bilgin Akoğlu ve Hastane Müdürü Mustafa Şahin'den hastane hakkında bilgi aldı.

İl Başkanı Seydi Gülsoy ile poliklinikler, yataklı hasta ve acil servisi inceleyen milletvekili İsmail Kaya, yaptığı açıklamada, hastanenin tamamlandığını en kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde yeni Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet vereceğini ifade eden Kaya, “Yeni devlet hastanemiz sadece kentimize değil bölge insanımıza da sağlık hizmeti sunacaktır. Hastanemiz 900 yatak kapasiteli olarak bakanlığımızca tescillendi.

Kamuoyunda hastanenin 7 Ocak’ta açılacağı yönünde yanlış bilgi dolaştığına dikkat çeken Kaya, açılış tarihinin AK Parti İl Başkanlığı tarafından duyurulacağını sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy, hastanenin son aşamaya geldiğini, donanım ve temizlik işlemlerinin sürdüğünü kaydetti.

Hastanenin açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hemşerimiz MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli’nin yapmasının planlandığını aktaran Gülsoy, “Hastanemiz açıldığında inşallah komşu illere gitme durumu olmayacak. Eğitim ve Araştırma Hastanesi olduğunda da akademik kariyerli hocalarında hastanemize gelerek hizmet verecekler. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Ümit KAHRAMAN