Osmaniye Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan hekimler, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer'i ziyaret etti. Bu tanışma ziyareti sonrasında hastanenin düzenlediği kurum içi eğitime katıldılar.
Yeni hekimler, hastanenin çalışma prensipleri, hasta hakları, etik kurallar, mesleki sorumluluklar, iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda bilgilendirildi. Eğitim programı ayrıca, hastanenin tıbbi cihazlarının kullanımı, hasta kayıt sistemi ve hastane yönetim süreçleri gibi konuları da kapsadı.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer, yaptığı açıklamada, yeni hekimlerin kuruma uyum sağlamaları ve hastanenin kaliteli hizmet sunma prensiplerini benimsemeleri için bu tür eğitim programlarının önemine vurgu yaparak, yeni hekimlerin hastanede başarılı bir kariyere sahip olacaklarına inandığını belirtti.
Dr. Koçer; “Bu tür kurum içi eğitimler, sağlık çalışanlarının bilgi ve becerilerini güncellemelerine ve kaliteli sağlık hizmeti sunmalarına yardımcı olur. Osmaniye Devlet Hastanesi gibi kurumlar, çalışanlarına yönelik düzenli eğitim programları düzenleyerek, hasta memnuniyetini artırmayı ve sağlık hizmetlerinde kalite standartlarını yükseltmeyi hedeflerler” dedi.
Osmaniye Devlet Hastanesi