TEKNOFEST 2023 yarışmasında Osmaniye’yi temsil edecek takımlarda yer alan öğrenci ve öğretmenleri İstanbul’a yolcu edildi.
TEKNOFEST 2023 yarışması için İstanbul'da gerçekleştirilecek final etkinliğine katılacak olan 13 finalist takımın öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürleri, İl Müdürü Aydın Albak'ı ziyaret etti. İl Müdürü Albak, takımlara başarı dileklerinde bulunarak, Osmaniye'nin gururu olduklarını ifade etti.
İl Müdürü Albak, ayrıca ekiple birlikte Vali Erdinç Yılmaz'ı da ziyaret ederek, Osmaniye'nin TEKNOFEST yarışmasındaki başarısını paylaştı. Vali Yılmaz, takımlara başarılar dileyerek, Osmaniye'nin teknoloji ve bilimdeki gelişimine dikkat çekti.
TEKNOFEST’in teknoloji ve inovasyon alanında Türkiye'nin en büyük organizasyonlarından biri olduğunu ifade eden İl Müdürü Albak; “Her yıl düzenlenen yarışmada, gençlerin teknolojiye olan ilgisi ve yetenekleri desteklenerek, geleceğin teknolojilerinin geliştirilmesine katkı sağlanmaktadır. Osmaniye'nin bu yarışmada başarılı olması, ilimizdeki gençlerin teknolojiye olan ilgisinin ve yeteneklerinin göstergesi niteliğindedir. Bu başarının devamı için gençlerin teknoloji ve bilim konusundaki çalışmalarının desteklenmesi gerekmektedir” dedi.
İl Müdürü Albak ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri TEKNOFEST’te şehrimizi temsil edecek takımlara başarılar diledi.
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü